Uygulamalı Bilimler Fakültesi
15.12.2023

İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile çırak ve stajyerler de dahil olmak üzere tüm çalışanların mesleki risklerden korunmaları, sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmaları güvence altına alınmıştır. Bu kapsamda hastanemizde sahada görev alacak Üniversitemiz öğrencilerinin temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimini Cumhurbaşkanlığı Yetenek Kapısı uzaktan eğitim (https://ytnk.tv/egitim-detay/usp-is-sagligi-ve-guvenligi/69800FC6-448E-4CB1-A853-87AD0DECEF01) programı dahilinde yayınlanan eğitimin tamamlanması ve sonunda verilecek olan eğitim sertifikasının çıktısının Fakültemiz araştırma görevlilerine teslim edilmesi gerekmektedir. Sertifika teslimi yapmayan öğrencilerin sahada görev (Zorunlu İşbaşı Eğitimi) alamayacaktır.

Yönetim Bilişim Sistemleri - Lojistik Yönetimi  Arş. Gör. Dr. Oğuzhan KODALAK
Finans ve Bankacılık-Uluslararası Ticaret ve Finansman Arş. Gör. Fatih AZMAN