Uygulamalı Bilimler Fakültesi
29.01.2024

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Dersleri

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde Pedagojik Formasyon Eğitimi alacak olan 2. sınıf 3. sınıf ve 4. sınıf öğrencilerimizin aşağıda bulunan dilekçeyi 30.01.2024  05.02.2024 tarihleri arasında doldurup imzalı olarak şahsen Fakültemiz Öğrenci işleri birimine teslim etmeleri yada [email protected] mail adresine göndermeleri gerekmektedir. 

2. sınıf öğrencileri; Eğitim Psikolojisi ve Öğretim Teknolojileri derslerini

3. Sınıf ve 4. Sınıf öğrencileri; Eğitim Psikolojisi, Öğretim Teknolojileri, Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme, Özel Öğretim Yöntemleri ve Öğretmenlik Uygulamasıderslerini alacaklardır.

Not 1 : Yukarıda belirtilen dersler mutlaka dilekçeye yazılmalı ve imzalı şekilde başvuru yapılmalıdır. Ders bilgileri bulunmayan, imzası bulunmayan ve dilekçesinin tarafımıza ulaşıp ulaşmadığını teyit ettirmeyen öğrencilerin dilekçeleri geçersiz sayılacaktır.

Not 2 : Pedagojik Formasyon derslerine ait ders kayıtları şuan da yapılan ders kayıtlarından bağımsız olup fakültemiz öğrenci işleri tarafından yapılacaktır. Eğitim öğretim başlamadan obs sistemine yansıyacağı için öğrenciler sistemlerinden kontrol edebilirler.

Not 3 : Belirtilen mail adresinden farklı bir mail adresine gönderilen mailler kabul edilmeyecek olup sorumluluk öğrenciye aittir.

Dilekçe İçin Tıklayınız.