Uygulamalı Bilimler Fakültesi
24.05.2018

“Kariyer Günleri” Konferansı gerçekleştirildi

Genç Bankacılar ve Finans Topluluğu ile Genç Yöneticiler ve Bilişim Topluluğu tarafından “Kariyer Günleri” çerçevesinde 10.04.2018 tarihinde ortaklaşa düzenlenen konferansa, Ziraat Bankası Cidde/Suudi Arabistan Ülke Yöneticisi Atilla Mermer konuşmacı olarak katıldı.

Açılış konuşmasında Bankacılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. A. Aslan Şendoğdu Bankacılık sektörü açısından fakültemiz öğrencilerinin iyi bir fırsat yakaladığını belirterek, sektörde önemli birisi olan Atilla Mermer’den önemli bilgiler alınacağını belirtti.

Atilla Mermer konferansa katılan öğrencilere Bankacılık sektörü ile ilgili bilgiler vererek, yöneticilik ve Bankacılık sektöründeki kariyer imkânları hakkında tecrübelerini paylaştı. Konuşmasında yabancı dilin önemine değinen Mermer, iyi yabancı dil ve iyi bankacılık bilgisi ile kariyer yolunda hızla ilerleneceğini kaydetti.

Konferansın sonunda Atilla Mermer’e hediyelerini Bankacılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. A. Aslan Şendoğdu, Genç Yöneticiler ve Bilişim Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Resul Öztürk ve Genç Bankacılar ve Finans Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi İlkay Altındağ birlikte takdim ettiler.