Uygulamalı Bilimler Fakültesi
09.11.2018

Genç Gönüllüler Topluluğu'ndan Huzurevi Ziyareti

Fakültemiz bünyesinde bulunan Genç Gönüllüler Topluluğu, danışmanları Bankacılık Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Meral Erdirençelebi öncülüğünde Dr. İsmail Işık Huzurevi'ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Huzurevi’nde kalan kişilerin yüzlerini güldürmek, kendilerinin terk edilmiş hissine kapılmalarını önlemek, onlarla sohbet edip yalnızlıklarını paylaşmak, onlara toplumun bir parçası olduklarını hatırlatmak, gençleri bilinçlendirip yaşlılarımızın tecrübelerinden faydalanmalarını sağlamak amacı taşıyan ziyarette duygulu anlar da yaşandı.Huzurevi ziyareti esnasında yaşlılarla muhabbet eden ve onlara şal hediye eden öğrencilerimiz, bu tarz etkinliklerle sosyal sorumluluk bilinçlerinin arttığını,mutluluk duyduklarını, bu tür ziyaretlerin sıklıkla gerçekleştirilmesi gerektiğini belirterek Huzurevi ile Üniversite ve UBF yönetimine teşekkürlerini ilettiler.