Uygulamalı Bilimler Fakültesi
06.12.2018

Engelliler Günü Kutlu Olsun

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Fakültemizde öğrenim gören engelli öğrencilerimiz, Dekanımız Prof. Dr. Ahmet DİKEN ile buluştu.

Öğrencilerimizle samimi bir havada geçen buluşmada Dekanımız Prof. Dr. Ahmet DİKEN, öğrencilerimizin her zaman yanında olduklarını belirterek” Tüm engelli kardeşlerimize yardımcı ve destek olmaya çalışıyoruz. Sorunları çözmeye çalışıyoruz. Bu konuda çok hassasız. Toplumun ve dolayısıyla tüm öğrencilerimizin bu konuda duyarlılığının artması gerekiyor. Engelli kardeşlerimizin isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Hocalarımız da bu konuda özverili. Üniversitemiz bünyesinde “Engelsiz Üniversite Birimi” var. Engelli öğrencilerimizin sorunları etkin bir şekilde çözülüyor. Engelleri aşan üniversitenin engelleri aşan bir fakültesiyiz. Dünya Engelliler Günü'nün engelli öğrencilerimiz ve  tüm dünyadaki engelliler için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. Günün anısına Dekanımız öğrencilerimize hediyeler takdim etti.