Uygulamalı Bilimler Fakültesi
17.01.2020

“BİLİŞİMDE GÜNCEL GELİŞMELER” Konferansı

Türkiye’de e-ticaret platformu olarak faaliyet gösteren N11.com firmasında Yazılım Geliştirici olarak görev yapmakta olan Fehmi Oğuz ÖZKEROĞLU Fakültemiz Konferans Salonu’nda 20 Aralık 2019 tarihinde “Bilişimde Güncel Gelişmeler” konulu bir konferans verdi. Genç Yöneticiler ve Bilişim Topluluğu tarafından düzenlenen konferansa üniversitemiz öğrencilerinin katılımı ile verimli bir konferans gerçekleştirildi.

Bilişim sektöründe yaşanan gelişmelere, iş fırsatlarına ve kariyer olanaklarına değinen Fehmi Oğuz ÖZKEROĞLU, öğrencilerimize özellikle üniversite yıllarında yapmaları ve kendilerini geliştirmeleri gereken konular hakkında bilgi vererek bilişim sektöründe başarılı olmanın sırları ile ilgili tecrübelerini paylaştı. Konferans Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Doç.Dr. M. Fatih Bilal ALODALI ve Genç Yöneticiler ve Bilişim Topluluğu Akademik Danışmanı Dr.Öğr.Üyesi Resul ÖZTÜRK’ün hediye takdimi ile sona erdi.