Uygulamalı Bilimler Fakültesi
13.01.2022

Lojistik Yönetimi Bölümü Öğrencileri Teknik Gezi’de

Fakültemiz Lojistik Yönetimi Bölümü 3. Sınıf öğrencilerine yönelik “Üretim Lojistiği” dersi kapsamında 5 Ocak 2021’de Batu Lojistik ve TCDD Kayacık Lojistik Merkezi’ne teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik geziye katılan öğrencileri,  şu an Batu Lojistik’te çalışan Lojistik Yönetimi Bölümü’nün  ilk mezunlarından olanMerve Örgü ve Bekir Bahadır karşılamıştır.
Firmalarında uyguladıkları sipariş yönetimi, etiketleme, barkodlama, kitapçık koyma, paletleme, palet oluşturma, streçleme, ürün paketleme ve yerleştirme, palet çemberleme, koli açma ve ürün çıkarma gibi konular üzerinde bilgiler sunan Örgü Ve  Bahadır, öğrencilerimize İş Başı Eğitimi’nin  kendilerine kazandırdıkları tecrübelerden  de bahsetmişlerdir. Mezun olduktan sonra hangi pozisyonlarda çalışabilecekleri hakkında da bilgilendirmelerde  bulunmuş Lojistik Yönetimi Bölümü’nün önemine değinmişlerdir. TCDD Kayacık Lojistik Merkezi’nde Rayport Demiryolu Taşımacılık Limited Şirketi Operasyon Müdürü Dursun Altan da konteynerlar hakkında öğrencileri aydınlatmışlardır.