Uygulamalı Bilimler Fakültesi
31.03.2022

Export Talks Güncel İhracat Uygulamaları Konferansı

Üniversitemiz Lojistik Bilgi Topluluğu, NEÜ Artı Kariyer Merkezi ve Genç Müsiad Konya Şubesi'nin ortaklaşa düzenlediği ‘EXPORT TALKS’ programı 24.03.2022 tarihinde Uygulamalı Bilimler Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi. İstiklal marşı ve saygı duruşuna müteakiben fakültemiz dekanı Prof. Dr. Uğur ADIGUZEL açılış konuşmasını yaptı. Açılış konuşmasının ardından kürsüye Genç Müsiad Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali TATLISUMAK öğrencilere kısaca Genç Müsiad'dan ve faaliyetlerinden bahsetti. Export Talks kapsamında sırasıyla İhracat İstihbarat Uzmanı Macit BEŞTAV ‘hiper rekabet, ticari bilgideki gelişim, ticari bilgi ve istihbarat eksikliğinin giderilmesinden' bahsetti. Sonra İmaş Makina Pazarlama Satış Müdürü Muhammet UZUN ‘ihracat ve dış ticaret ortamlarında izlenmesi gereken yollardan bahsetti. Son olarak Buga Teknik Motorlu Araçlar Genel Müdürü Ali KÜÇÜKSARIKULAK fakültemiz öğrencilerine kariyer önerilerinde bulundu. Plaket taktimleriyle konferans son buldu.