Bap Koordinatörlüğü

Burs/Maaş Ödemeleri

BURS/MAAŞ ÖDEMELERİ
 
  1. BURS: Burs talep dilekçesi (Burs dilekçesi örneği) ekindeki tüm belgeler ile beraber [email protected] adresine gönderilerek, TTS kayıtlarından “MUHASEBE İŞLEM FİŞİ” talep edilir. MUHASEBE İŞLEM FİŞİ büromuzca kesilerek e-posta adresinize gönderilir. Diğer Projelerde muhasebe işlem fişi yerine HARCAMA TALİMATI hazırlanmalıdır. Belgeler hazırlanırken  “Burs Olur Belgesi örneği” unutulmamalı, tüm belgelerin geçerlilik tarihinin sona ermiş olmaması gerekmektedir.
  2. BURS: Muhasebe İşlem Fişi, Burs Talep Dilekçesi, Burs Olur Belgesi, TÜBİTAK Burs Belgesi, T.C. Kimlik Kartı fotokopisi, Öğrenci Belgesi, İşe Giriş Bildirgesi, S.P.A.S. Belgesi; EBYS kanalıyla ya da sonradan ıslak imzalı hallerinin Büromuza ulaştırılması şartıyla [email protected] adresi kanalıyla Koordinatörlüğümüze ulaştırılır.
  3. MAAŞ: Gerçekleştirme Görevlisi ve Harcama Yetkilisinin imzaladığı puantaj ve bordro Büromuza gönderildiğinde doğrudan işlem yapılır. (EBYS ya da e-posta)
  4. Büromuza, EBYS üzerinden gelen belgeler ya da e-posta ile gönderilen belgeler (e-posta ile gelen belgelerin elden ıslak imza ile teslim edilmesi zorunludur) Büromuzca MYS üzerinden işleme alınır. Yürütücünün ödeme emrini e-imza ile imzalayıp muhasebeye göndermesi ile ödeme işlemi tamamlanır.

BURS TALEP DİLEKÇESİ

BURS OLUR BELGESİ

TÜBİTAK DIŞINDAKİ PROJELER İÇİN HARCAMA TALİMATI