Eğitim Fakültesi 2013 Yılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

15.02.2013

2013 Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör konferans salonunda gerçekleşti.

Akademik Kurul Toplantısı'na Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker başta olmak üzere, Rektör Yardımcılarımız; Prof. Dr. Birol Akgün, Prof. Dr. Tahir Yüksek ve Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali Murat Sünbül, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Dursun Yağız, Doç. Dr. Mehmet Kırbıyık ve öğretim üyelerimiz katıldı.

2013 Akademik yapılanmada ki gelişmeler ve Akademik alanda yapılması gereken konuların paylaşıldığı kurulda, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker katılımcılara teşekkür ederek, 2013 yılının akademik çalışma faaliyetlerinden bahsetti.