Ortak Proje Toplantısı

24.01.2013

Üniversitemiz Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri ile Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri, her iki fakülte ile ilgili disiplinler arası konularda projeler üretmek üzere bir araya geldi.

Toplantıya  Üniversitemiz Rektör yardımcısı ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Şerafettin Erel ve öğretim üyelerimiz katıldı.

Özellikle elektronik haberleşme, uzay ve havacılık sektöründe araştırma-geliştirme projelerinin desteklenmesine ilişkin yönetmelik kapsamında 2013 yılı için belirlenen, desteklemede öncelikli proje konuları ele alındı.

Toplantıda konuşan Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Şerafettin Erel “Havacılık ve Uzay Bilimleri ile ilgili yapılacak çalışmalarda, disiplinler arası konuların gün geçtikçe daha fazla önem kazandığını vurguladı.”

İki fakültenin öğretim üyelerinin ortak çalışması sonucu hazırlanan taslak üzerine çalışmalar devam etmektedir.