Üniversitemiz ve TÜBİTAK İşbirliği ile “Mühendislik ve Teknoloji Bilimler Alanında Araştırma Projeleri Hazırlama Eğitimi Programı” Tamamlandı

19.02.2014

Üniversitemizin ev sahipliğinde  TÜBİTAK - BİDEB bünyesindeki  “ 2237 Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı ” tarafından desteklenen ve 30 katılımcı ile üç gün boyunca Konya Dedeman Otel'de oldukça verimli bir şekilde gerçekleştirilen “Mühendislik ve Teknolojik Bilimler Alanında Araştırma Projeleri Hazırlama Eğitimi ” 21.02.2014 tarihinde tamamlandı.

Programın açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Ali TOR, programın amacının Necmettin Erbakan Üniversitesi ve KOP Bölgesinin diğer üniversitelerdeki Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde görev yapan akademisyenlerin proje hazırlama ve sunma kapasitelerinin arttırılması ve proje kültürünün oluşturulması olduğunu söyledi ve eğitim programının içeriği hakkında bilgi verdi.

Üç gün süren Eğitimde; Prof. Dr. Ali TOR (Necmettin Erbakan Üniversitesi), Prof. Dr. Mustafa ERSÖZ (Selçuk Üniversitesi),  Prof. Dr. Mehmet Emin AYDIN (Necmettin Erbakan Üniversitesi),  Prof. Dr. Muhsin KAR (Necmettin Erbakan Üniversitesi) ve Doç. Dr. Mahmut KUŞ (Selçuk Üniversitesi), katılımcılara Mühendislik ve Teknolojik Bilimler alanında özgün konu bulma, proje hazırlama ve yönetimi, projeyi başarılı bir şekilde sonuçlandırma, projeden katma değer ve yayın üretme konularında bilgi ve tecrübelerini aktardılar. Teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitim, etkinlik koordinatörü Prof. Dr. Ali TOR’un eğitmenlere ve katılımcılara teşekkür ve katılım belgeleri takdim etmesiyle sona erdi. 

Paylaş