09.07.2024

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TERCİH VE TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR

Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Tercih ve Tanıtım Günleri ;
Yorucu ve uzun bir çalışma döneminden sonra elde ettiğiniz bu başarı sonrası doğru bir Tıp Fakültesi seçimi yolunda sizleri bilgilendirmek sorularınızı cevaplamak ve aynı zamanda eğitim olanaklarımızı görmeniz adına “Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Tercih ve Tanıtım Günleri”  22 Temmuz- 02 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Etkinliğimiz sürecinde aday öğrenciler Fakültemiz hakkında merak ettikleri konuları öğrenebilecektir. Bunun yanında Üniversitemizin sahip olduğu sosyal, kültürel ve sportif imkanlar burs ve yurt olanakları hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

“Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Tercih ve Tanıtım Günleri”ne  tüm adayları ve ailelerini bekliyoruz..