Erasmus Koordinatörlüğü
25.01.2018

UNİKOP STAJ SEÇİM SONUÇLARI / STAJ KONSORSİYUMU 2016-2018 ve 2017-2019 Dönemleri

Avrupa'da staj yapmak üzere lisans ve lisansüstü öğrencilerinin başvurularına ilişkin seçim değerlendirmeleri tamamlanmış bulunmaktadır.

Lisansüstü öğrenciler (opsiyon seçeneği)

UNİKOP Erasmus Koordinatörlüğü olarak, hedefimiz, staj faaliyeti için başvuran öğrencilerin staj faaliyetinden yararlandırmaktır.

Bu sebepten dolayı, listede yer alan Lisansüstü öğrencilerin tümü (asil ve yedek), opsiyonlu olarak Mayıs 2018 tarihine kadar yapılacak olan staj faaliyetlerinden tamamen hibelendirilmesi söz konusudur.

Mayıs 2018 tarihine kadar staj yapabilecek lisansüstü öğrenciler, kabul mektubu sunmaları takdirde 31 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılan staj faaliyetleri sınırsız olarak hibelendirilecektir. Bu konuyla ilgili UNİKOP Erasmus Koordinatörlüğünden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Lisans ve lisansüstü öğrenciler

Asil olan adayların en geç 25.02.2018 tarihine kadar staj yapacakları kurumu belirleyip ve kurumda staj yapabileceklerini doğrulayan kabul mektuplarını temin edip [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir. Örnek kabul mektubu için bkz: https://drive.google.com/file/d/0B_NlRvhPrbDVTjVmUk9MdHBLdkE/view .

Asil adayların staj yeri bulamama veya hakkından feragat etmesi gibi durumlarda varsa bölüm sıralamasındaki ilk yedek öğrenciye, bölümde yedek öğrenci yoksa fakültedeki en yüksek puanı olan öğrenciye, aksi durumda üniversite bazlı notu en yüksek öğrenci asil aday olacaktır.

Asil adaylara sömestr tatilinde olduklarından dolayı öncelikle mail yoluyla bilgilendirme yapılacaktır. Öğrencilerin mail adreslerini (gelen ve spam kutularını) kontrol etmeleri gerekmektedir. Sömestr tatili sonrasında oryantasyon programı uygulanacaktır.

Asil ve yedek olmak üzere bölüm bazlı seçim sonuçları listesine ulaşmak için lütfen tıklayınız.