Erasmus Koordinatörlüğü
25.01.2023

2020 UNIKOP Konsorsiyumu (Ek Hibe) Personel Ders Verme/Eğitim Alma Hareketliliği Başvuruları Başlamıştır

2020 Erasmus proje dönemine ait pandemi nedeniyle kullanılamayan öğrenci hareketliliği hibesi personel hareketliliğine aktarılmıştır. Bu hibeyi değerlendirebilmek için 31 Mayıs 2023’e kadar kabul alan personelimizin hareketliliklerini gerçekleştirmesi beklenmektedir. İlgili hareketliliği gerekli zamana kadar gerçekleştirebilecek personelin, başvuru yapması önemlidir.
 
Proje dönemi 31 Mayıs 2023 tarihinde sona ereceğinden, planlanan hareketlilik tarihleriniz 31 Mayıs 2023 tarihinden sonraki bir tarih olmaması gerekmektedir.
 
Personel Hareketliliği Başvuruları 25 Ocak-14 Şubat 2023 tarihleri arasında “erasmusbasvuru.ua.gov.tr” adresinden, E-Devlet kullanıcı bilgileri girilerek sadece elektronik ortamda yapılacaktır. Posta yoluyla veya şahsen başvurular kabul edilmemektedir.

Erasmus+ Personel Ders Verme Hareketliliği ilanı için tıklayınız.
Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği ilanı için tıklayınız.
 
EĞİTİM HAREKETLİLİĞİ BAŞVURUSU İÇİN ÖNEMLİ NOTLAR!
Başvuru sistemi zorunlu olarak gidileceği yer tercih bilgisi istediği için tercihler kısmında “NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ” seçeneğini eklemeniz yeterlidir.

Başvuruda bulunacak idari personelin yabancı dil belgesi/puanı yoksa sistem üzerinde açılan Yabancı Dil Sınavı penceresinde “Üniversitenin Kendi Sınavı” seçeneğini kullanarak yılını 2022 gibi her hangi bir yıl, puanı da “0” olarak girmesi yeterli olacaktır.
 
Erasmus Personel Hareketliliği Başvuru Klavuzu için Tıklayınız.