Erasmus Koordinatörlüğü
11.04.2023

2023 Yılı Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Başvuru Sonuçları (Nihai Sonuç Listeleri)

Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği kapsamında yapılan Öğrenim ve Staj hareketliliği başvuruları için itirazlar sonrası nihai listeler belirlenmiştir.

Başvuru sonuçlarına ilişkin  “öğrenim hareketliliği” nihai sonuç listesi için tıklayınız.

Başvuru sonuçlarına ilişkin imzalı “staj hareketliliği” nihai sonuç listesi için tıklayınız.

Hak kazanamayan adaylar hibesiz olarak hareketlilikten faydalanabilirler.

Yedek adaylara sıra geldikçe kendileriyle iletişime geçilecektir.

Asil adaylarla ve hibesiz olarak hareketlilikten yararlanmak isteyen adaylarla 12.04.2023 Çarşamba günü Saat 14.00’da Online Oryantasyon Programı gerçekleştirilecektir.

Toplantı linki için tıklayınız

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hassas olarak nitelendirilen veriler paylaşılmamıştır.

Staj hareketliliğine seçilen ve başvuru esnasında kabul mektubunu sisteme yüklemeyen Asil adaylar 19.05.2023 tarihine kadar kabul mektuplarını Erasmus Koordinatörlüğüne e-posta yoluyla ([email protected]) göndermeleri gerekmektedir. Yedek adayların kabul mektupları 19.05.2023 tarihinden sonra Erasmus Koordinatörlüğü tarafından değerlendirmeye alınacaktır. 19.05.2023 tarihinden önce yedek adayların kabul mektupları kabul edilmeyecektir.
 
Erasmus öğrenim veya staj hareketliliğine seçildiği halde, sonradan faaliyete katılmaktan vazgeçen adaylar, “feragat” dilekçelerini 11/04/2023-28/04/2023 tarihleri arasında Koordinatörlüğümüz mail adresine ([email protected]) iletmeleri halinde, gelecek Erasmus seçimlerinde -10 puan uygulamasından muaf olacaklardır. Bu tarihten sonra mücbir sebep olmaksızın Erasmus hakkından vazgeçen adayların, müteakip başvurularında toplam puanlarından 10 puan düşülecektir.