Erasmus Koordinatörlüğü
08.12.2023

Erasmus+ KA171 Bilgilendirme Toplantı İçerikleri ve Kaynaklar

Erasmus+ KA171 Programı Hakkında Kapsamlı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Erasmus Koordinatörlüğü, Erasmus+ KA171 Programı hakkında bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Bu toplantıda, programın ayrıntıları detaylı bir şekilde anlatıldı ve personelimizin soruları yanıtlandı.

Toplantı İçerikleri ve Kaynaklar:

​Toplantı Sunumu: Programın sunum detaylarına ulaşmak için buraya tıklayınız.

Tavsiyeler: Programla ilgili tavsiyelere erişmek için buraya tıklayınız.

Hazırlık Bilgi Formu (Türkçe): Türkçe formu indirmek için buraya tıklayınız.

Hazırlık Bilgi Formu (İngilizce): İngilizce formu indirmek için buraya tıklayınız.

Önemli Bilgiler:

- Proje Türü: Avrupa dışı üniversitelerle iş birliği ve hareketlilik sağlayan projeler.
- Başvuru Koşulları: Bu projelere yalnızca kurumlar başvurabilir.
- Proje Yazımı ve Başvuru: Başvurular için detaylı proje yazımı gereklidir ve son başvuru tarihi 15 Şubat 2024'tür.
- ​Ekstra Puan: Proje yazım sürecinde destek veren personele, değerlendirme aşamasında ek puan verilecektir.
- Erasmus Koordinatörlüğü, personelin Avrupa Dışı Üniversitelerle olan ilişkilerini (varsa) belgelendirmelerini ve bu bilgileri sunulan formlara yazıp Erasmus ofisine göndermelerini beklemektedir.