Erasmus Koordinatörlüğü

Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı Sonuçları Duyurusu

Tarih: 29.12.2023

Sevgili Öğrencilerimiz,

29 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilen Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı'nın sonuçları açıklanmıştır. Bu yıl sınavımıza toplam 1616 öğrenci başvurmuş, bunlardan %60 oranında katılım gösteren 966 öğrencimiz sınavımıza katılmıştır.

Bu süreçte katkısı bulunan tüm gözetmen arkadaşlarımıza, ayrıca sınavın hazırlanması ve organizasyonunda emek veren Yabancı Diller Yüksekokulu'na ve sınavın gerçekleşmesi için mekân sağlayan Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi ile Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanlıklarına teşekkür ediyoruz.

İtiraz süresi 7 gün olup, itirazlarınızı 05 Ocak 2024 tarihine kadar Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü'ne e-posta yoluyla ([email protected]) dilekçe ile sunabilirsiniz.

Sınavda başarılı olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Sonuçları Görüntülemek İçin: Burayı tıklayınız.

Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü