Erasmus Koordinatörlüğü
25.06.2024

KA171 (Avrupa Dışı Ülkeler) Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Adaylarına Yönelik Oryantasyon Toplantısı

Değerli Öğrencilerimiz,

Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği programına katılacak olan asil ve yedek aday öğrencilerimizi, 03.07.2024 tarihinde saat 10.00’da yapılacak olan bilgilendirme toplantısına davet ediyoruz.

Toplantı Zorunluluğu:

• Asil adaylar için katılım zorunludur.
  • Yedek adaylar için katılım isteğe bağlıdır.

Toplantı Detayları:

• Tarih: 03.07.2024, Çarşamba
  • Saat: 10.00
  • Yer: Köyceğiz Mahallesi, Demeç Sokak, No: 42, 42140 Meram/Konya (Uygulamalı Bilimler Fakültesi, 6. Kat)

Lütfen toplantıya zamanında katılmanızı rica ederiz. Bu toplantı, Erasmus+ deneyiminize başlarken ihtiyaç duyabileceğiniz bilgileri edinmeniz için bir fırsattır.

---

KA171 (Non-European Countries) Erasmus+ Student Traineeship Mobility Orientation Meeting for Candidates

Dear Students,

We invite all principal and alternate candidates participating in the Erasmus+ Student Traineeship Mobility program to an informative meeting on July 3, 2024, at 10:00 AM.

Attendance Requirement:

• Mandatory for principal candidates.
  • Optional for alternate candidates.

Meeting Details:

• Date: July 3, 2024, Wednesday
  • Time: 10:00 AM
  • Location: Faculty of Applied Sciences, 6th Floor, Köyceğiz Mah., Demeç Sk. 42, 42140 Meram/Konya

Please ensure to arrive on time. This meeting is an excellent opportunity to gather all the necessary information you will need to begin your Erasmus+ experience.