Erasmus Koordinatörlüğü
18.11.2021

SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA VE YEŞİL KAMPÜS STAJ KONSORSİYUM PROJESİ HAKKINDA KARAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Selçuk Üniversitesi’nin yürütücülüğünü üstlendiği sürdürülebilir kalkınma ve yeşil kampüs staj konsorsiyum toplantısı Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Karatay Üniversitesi, Konya Ticaret Odası ve Karatay Belediyesi ve Sürdürülebilir Çevre Vakfının katılımıyla 05 Kasım 2021 Cuma günü saat: 14:00’da online olarak gerçekleştirildi. Toplantıda proje kapsamında kontenjanların paylaştırılması, öğrencilerin seçim süreci gibi konular hakkında kararlar verildi. Ardından üyelerden gelen sorular cevaplandırıldı. Toplantıya katılan konsorsiyum üyelerine üniversitemiz adına teşekkür ederiz.