Erasmus Koordinatörlüğü
16.12.2021

ERASMUS+ DEĞİŞİM PROGRAMI KAPSAMINDA ULUSLARARASI DENEYİM VE FIRSATLARIN ANLATILDIĞI PROGRAM MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Yurtdışı öğrenci değişimi paneli 15 Aralık 2021 tarihinde Mühendislik Fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Dekan Yrd. Doç. Dr. Şerife Yurdagül KUMCU başta olmak üzere birçok akademisyenimiz ve öğrencimiz katıldı. Toplantıya öncülük eden Mühendislik Fakültesi Dr. Öğ. Üyesi Atıf Emre DEMET, Dr.Öğr.Üyesi Bilal ERVURAL  ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü öğretim üyesi ve Erasmus Kurum Koordinatörü Şeyma AKIN’ın sunumu ile gerçekleştirilen toplantıda “Erasmus + nedir?", "Kimler Erasmus +’dan yararlanabilir?", "Öğrenci hareketliliği ve staj harektliliği arasındaki farklar nelerdir?", "Erasmus hibe miktarları nasıl belirlenir?" , "Birinci sınıf ülke ve ikinci sınıf ülke kavramları Erasmus özelinde neyi ifade etmektedir?” gibi sorulara cevaplar aranmış olmakla birlikte toplantıda Mühendislik Fakültesi özelinde Erasmus deneyimi ve tecrübesi edinmiş öğrenci ve akademisyenlerimiz bilgilerini paylaştı.

Toplantıya katılım sağlayan hocalarımıza ve öğrencilerimize katılımları sebebiyle üniversitemiz adına teşekkür ederiz.