Erasmus Koordinatörlüğü
09.08.2023

Erasmus+ Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu Koordinatör ve Ortak Kuruluşlar Proje Toplantısı Gerçekleştirildi

03 Ağustos 2023 tarihinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Erasmus+ Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu Koordinatör ve Ortak Kuruluşlar Proje Toplantısı'na ev sahipliği yaptı. Bu toplantıda, yeni dönemin genel kuralları, proje yönetimi ve raporlama süreçleri hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Bu sunumların ardından konsorsiyumlar arasında tecrübe paylaşımına imkân sağlandı ve güncel konular ele alındı.

Toplantıda, 2014’te 3 ortakla başlayan ve 2018'de 17 ortak sayısına ulaşan UNİKOP Staj ve Eğitim Konsorsiyumu'nun 2022’de 4. akreditasyon dönemine geçiş yaptığı bildirildi. UNİKOP konsorsiyum ortakları, hedefler, işleyiş ve uygulamalar hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldiler.

Türkiye'nin en köklü ve bölgesinin en geniş ortak ağına sahip staj ve eğitim konsorsiyumu olan UNİKOP, bu başarıyı tüm paydaşlarının destek ve katkılarına atfetti. Toplantıda, konsorsiyum, bu değerli iş birliği için tüm paydaşlarına destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

UNİKOP Erasmus Koordinatörlüğü, Necmettin Erbakan Üniversitesi öncülüğünde, tüm ortak ve paydaşların desteğiyle Erasmus+ projelerinin etkin ve başarılı bir şekilde yürütülmesini amaçlıyor. Yeni dönemde de bu hedefe ulaşmak için iş birliği ve çözüm ortaklığına dayanan çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirttiler.