Erasmus Koordinatörlüğü
05.06.2024

Okul Öncesi Eğitim ve Psikoloji Bölümümüz ile Alexandru Ioan Cuza Üniversitesi Arasında Yeni Akademik İş Birliği Anlaşması

Okul Öncesi Eğitim ve Psikoloji Bölümümüz ile Alexandru Ioan Cuza Üniversitesi Arasında Yeni Akademik İş Birliği Anlaşması

Ereğli Eğitim Fakültesi olarak, Romanya'daki prestijli Alexandru Ioan Cuza Üniversitesi (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași) ile Okul Öncesi Eğitim ve Psikoloji bölümlerimiz arasında yeni bir akademik iş birliği anlaşması imzalandığını duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

Bu iş birliği kapsamında, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları, ortak araştırma projeleri ve çeşitli akademik etkinlikler düzenlenecektir. İş birliğimiz, her iki üniversite arasında bilgi ve kültür alışverişini artırarak, öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin akademik ve kişisel gelişim fırsatlarını genişletmeyi amaçlamaktadır.

İlgilenen öğrenci ve akademisyenlerimiz, daha fazla bilgi için Alexandru Ioan Cuza Üniversitesi'nin web sitesini ziyaret edebilir: uaic.ro

Bu yeni başlangıcın, her iki kurum için de verimli ve başarılı olacağına inanıyoruz. Gelecekteki etkinliklerimiz ve fırsatlarımız hakkında sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.


---
New Academic Partnership Agreement Between Our Preschool Education and Psychology Departments and Alexandru Ioan Cuza University

As the Ereğli Faculty of Education, we are delighted to announce a new academic partnership agreement between our departments of Preschool Education and Psychology and the prestigious Alexandru Ioan Cuza University (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași) in Romania.

This collaboration will include student and faculty exchange programs, joint research projects, and various academic activities. Our partnership aims to enhance the exchange of knowledge and culture between the two universities, thus broadening the academic and personal development opportunities for our students and academics.

Interested students and faculty can visit the Alexandru Ioan Cuza University website for more information: uaic.ro

We believe that this new beginning will be productive and successful for both institutions. We will continue to keep you informed about our upcoming events and opportunities.