Erasmus Koordinatörlüğü
05.06.2024

Dr. Öğr. Üyesi Yasın ÖZTÜRK, Camerino Üniversitesi'nde Erasmus+ Eğitimi Verdi

Dr. Öğr. Üyesi Yasın ÖZTÜRK, Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği kapsamında İtalya'nın saygın eğitim kurumlarından Camerino Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde "Anti-paraziter İlaçlar" konulu bir ders verdi. ÖZTÜRK, etkinlik boyunca öğrencilere paraziter hastalıkların tedavisi ve önlenmesi üzerine önemli bilgiler aktardı.

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini sunan ÖZTÜRK, şunları söyledi: "Bu fırsatı bana sunan başta kendi üniversitem Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ve NEÜ Erasmus Ofisi olmak üzere, ikili anlaşmalarımızı onaylayarak bu etkinliği mümkün kılan University of Camerino (UNICAM) Erasmus Ofisi ve özellikle Mrs. Anna PUPILLI'ye içten teşekkürlerimi sunuyorum."

Dr. ÖZTÜRK'ün bu etkinliği, iki üniversite arasındaki akademik iş birliğini güçlendirme adına önemli bir adım olarak görülüyor. ÖZTÜRK, ilerleyen dönemlerde benzer etkinliklerle uluslararası akademik alandaki varlığını sürdürmeyi hedefliyor.

---

Dr. Yasin ÖZTÜRK participated in the Erasmus+ Teaching Mobility program at the University of Camerino

Dr. Yasin ÖZTÜRK, as part of the Erasmus+ Teaching Mobility program, conducted a lecture on "Anti-parasitic Drugs" at the Faculty of Veterinary Medicine, University of Camerino, Italy. During the event, ÖZTÜRK imparted crucial information to students about the treatment and prevention of parasitic diseases.

Expressing his gratitude to those who contributed to the realization of this event, ÖZTÜRK stated, "I would like to extend my heartfelt thanks to my own university, Necmettin Erbakan University (NEÜ), and the NEÜ Erasmus Office, as well as the University of Camerino (UNICAM) Erasmus Office and especially Mrs. Anna PUPILLI, who approved our bilateral agreements, making this event possible."

Dr. ÖZTÜRK’s participation is viewed as an important step in strengthening the academic cooperation between the two universities. He aims to continue his international academic presence through similar activities in the future.