Erasmus Koordinatörlüğü
14.06.2024

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümümüz ile Varşova Üniversitesi Arasındaki Ortaklık Yenilendi!

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümümüz ile Varşova Üniversitesi Arasındaki Ortaklık Yenilendi!

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümümüz, 200 yıldan fazla köklü bir geçmişe sahip olan ve Polonya'nın en büyük ikinci üniversitesi olan UNIWERSYTET WARSZAWSKI (Varşova Üniversitesi) ile olan ikili anlaşmasını yeniledi. Üniversite, QS Dünya Üniversite Sıralamalarında 258. sıraya yükselerek akademik mükemmelliğini kanıtlamıştır.

Üniversite bünyesinde 37,404 öğrenci ve 7,815 çalışan bulunmakta, bu büyük akademik topluluğa siz de katılma şansını yakalayın!

Daha fazla detay ve bilgi için uw.edu.pl adresini ziyaret edin!



---

Our Partnership with the University of Warsaw in the Department of Political Science and International Relations is Renewed!

Our Department of Political Science and International Relations has renewed its bilateral agreement with UNIWERSYTET WARSZAWSKI (University of Warsaw), which has a heritage spanning over 200 years and is the second largest university in Poland. The university has proven its academic excellence by rising to the 258th rank in the QS World University Rankings.

The university hosts 37,404 students and 7,815 staff members, providing an opportunity for you to be part of this vast academic community!

For more details and information, visit uw.edu.pl!