Erasmus Koordinatörlüğü
28.06.2024

2024 Yılı Erasmus+ Başvuru Sonuçları Açıklandı!


2024 Yılı Erasmus+ Başvuru Sonuçları Açıklandı!

2024 Yılı başvuru döneminde Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği - KA131 (Programla İlişkili Ülkeler ve Programla İlişkili Olmayan Ülkeler ile Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği) faaliyeti kapsamında yükseköğretim kurumları ve akredite ulusal hareketlilik konsorsiyumları tarafından sunulan başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Erasmus projemiz için onaylanan hibe tutarımız 177.100 EUR, UNIKOP Konsorsiyum projemiz için onaylanan hibe tutarımız ise 104.250 EUR olmuştur. Kabul edilen başvurulara tahsis edilen hibe tutarlar ve özellikle 2024 yılı destek miktarları incelendiğinde, üniversitemizin toplam onaylanan hibe miktarında belirgin bir artış gözlemlenmiştir. Bu artış, üniversitemizin uluslararası projelere verdiği önemi ve bu alandaki başarısını yansıtmaktadır.

Bu bağlamda, Türkiye Ulusal Ajansı yetkililerine ve Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Erasmus Ofisimizin değerli ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

---

2024 Erasmus+ Application Results Announced!

The results of the applications submitted by higher education institutions and accredited national mobility consortia under the Erasmus+ Key Action 1 Learning Mobility of Individuals - KA131 (Student and Staff Mobility in Higher Education with Programme Countries and Non-Programme Countries) activity during the 2024 application period have been announced.


The approved grant amount for our Erasmus project is 177,100 EUR, and for our UNIKOP Consortium project is 104,250 EUR. ​When examining the allocated grant amounts for accepted applications and especially the support amounts for 2024, a significant increase in the total approved grant amount for our university has been observed. This increase reflects the importance our university places on international projects and its success in this area.

In this context, we extend our thanks to the officials of the Turkish National Agency and the valuable team of our University’s International Affairs Coordination Erasmus Office.