Erasmus Koordinatörlüğü
01.07.2024

Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin Yürüttüğü UNIKOP Staj ve Eğitim Konsorsiyumu, 2024 Yılı Başvuru Döneminde En Fazla Hibe Alan Konsorsiyum Oldu!



Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin Yürüttüğü UNIKOP Staj ve Eğitim Konsorsiyumu, 2024 Yılı Başvuru Döneminde En Fazla Hibe Alan Konsorsiyum Oldu!

 

Erasmus+ Ana Eylem 1 - KA131 programının 2024 yılı başvuru dönemi sonuçları, yükseköğretimde öğrenci ve personel hareketliliği açısından önemli sonuçlar ortaya koydu. Özellikle, Necmettin Erbakan Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü tarafından yürütülen UNIKOP Staj ve Eğitim Konsorsiyumu, bu dönemde en fazla hibe alan konsorsiyum oldu. Bu başarı, konsorsiyumun uluslararası alandaki iş birliklerini ve hareketlilik projelerinin kalitesini gösteriyor.

Bu başarının arkasında, konsorsiyum koordinatörü Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin yanı sıra, Ahi Evran Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Kapadokya Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Ömer Halisdemir Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitesi gibi değerli üniversitelerimiz bulunmaktadır. Ayrıca, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası ve Konya Büyükşehir Belediyesi gibi kamu kurum ve kuruluşlarımızın desteği ile projemiz güç kazanmıştır.

Her bir ortağımızın katkısı, bu projeyi sadece bir hibe başarısı olmaktan çıkarıp, bölgesel ve ulusal kalkınmamıza katkıda bulunan bir iş birliği örneği haline getirmiştir. Hep birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza olan inancımız tamdır. Bu bağlamda, takdirlerinden dolayı Türkiye Ulusal Ajansı yetkililerine ve tüm ortaklarımıza bu süreçte bize verdikleri destek için teşekkür ederiz.

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü