Erasmus Koordinatörlüğü
03.04.2024

Erasmus+ KA131 Öğrencilere Yönelik Oryantasyon Toplantısı Yapıldı!

Erasmus+ KA131 programı kapsamında, öğrencilere yönelik oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan öğrenciler, program hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı buldu.

Oryantasyon programında, katılımcılara vize işlemleri, seyahat düzenlemeleri ve yurt dışındaki yaşam hakkında bilgi verildi. Ayrıca, geçmiş dönemlerde Erasmus+ programına katılmış öğrenciler, deneyimlerini paylaşarak yeni katılımcılara rehberlik etti.

Toplantının sonunda, soru-cevap bölümü düzenlendi ve katılımcıların merak ettiği konulara açıklık getirildi.

Orientation Meeting for Erasmus+ KA131 Students Held!

An orientation meeting for students was held within the scope of the Erasmus+ KA131 program. The students who attended the meeting had the opportunity to gain detailed information about the program.

During the orientation program, participants were informed about visa procedures, travel arrangements, and life abroad. Additionally, students who had previously participated in the Erasmus+ program shared their experiences and provided guidance to the new participants.

At the end of the meeting, a Q&A session was held to clarify the participants' questions and concerns.