Erasmus Koordinatörlüğü
23.08.2024

Üniversitemiz, Romanya'da bulunan Universitatea din Oradea ile önemli bir iş birliğine imza attı!

Bu ikili anlaşma kapsamında:
- Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü için lisans ve yüksek lisans düzeylerinde öğrenci ve personel değişimi,
- Eğitim Bilimi bölümü için lisans ve yüksek lisans düzeylerinde öğrenci ve personel değişimi,
- Tarih bölümü için lisans, yüksek lisans ve doktora düzeylerinde öğrenci ve personel değişimi gerçekleştirilecektir.

Universitatea din Oradea, 15 fakültesi, 112 lisans ve yüksek lisans programı ile öğrencilerine uluslararası standartlarda eğitim sunmaktadır. 39 ülkeden 352 kurum ile iş birliği yaparak, küresel arenada güçlü bir akademik ağ oluşturan üniversite, Avrupa’nın önde gelen eğitim kurumları arasında yer almak için sürekli gelişmektedir.

Daha fazla bilgi için: uoradea.ro

---

Our university has signed an important cooperation agreement with the University of Oradea in Romania!

Under this bilateral agreement:

- Student and staff exchanges will be conducted for the Political Science and International Relations department at undergraduate and graduate levels,
- Student and staff exchanges will be conducted for the Educational Sciences department at undergraduate and graduate levels,
- Student and staff exchanges will be conducted for the History department at undergraduate, graduate, and doctoral levels.

The University of Oradea offers education at international standards with 15 faculties and 112 undergraduate and graduate programs. By collaborating with 352 institutions from 39 countries, the university continues to establish a strong academic network on the global stage and strives to position itself among Europe's leading educational institutions.

For more information: uoradea.ro