Erasmus Koordinatörlüğü
10.09.2024

Universitatea Politehnica Timișoara ile Mühendislik Alanında İş Birliği

Universitatea Politehnica Timișoara ile Mühendislik Alanında İş Birliği

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Romanya’nın önde gelen eğitim kurumlarından Universitatea Politehnica Timișoara ile kapsamlı bir ikili anlaşma imzaladı. Anlaşma; Bilgisayar Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği ve İç Mimarlık bölümleri arasında öğrenci ve personel hareketliliğini içermektedir. Bu iş birliği, her iki üniversite için de uluslararası akademik ağlarını genişletme ve kültürel alışverişi teşvik etme fırsatı sunmaktadır.

Universitatea Politehnica Timișoara'nın geniş akademik yelpazesi ve teknik altyapısı, Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri için yeni kapılar açacak. İmzalanan anlaşma, her iki kurumun da eğitimde mükemmelliği hedeflemesine olan bağlılığını vurgulamakta. Öğrenci ve personel değişim programları, akademik iş birliği ve araştırma projeleri ile her iki tarafın eğitim kalitesini artırması beklenmektedir.

Daha fazla bilgi için Universitatea Politehnica Timișoara'nın web sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.upt.ro


---

New Partnership in Engineering with Universitatea Politehnica Timișoara!

At Necmettin Erbakan University, we've signed a comprehensive bilateral agreement with one of Romania's leading educational institutions, Universitatea Politehnica Timișoara. This collaboration includes our departments of Computer Engineering, Environmental Engineering, Food Engineering, Civil Engineering, and Interior Architecture.

The agreement facilitates student and staff mobility and offers both universities the opportunity to expand international academic networks and encourage cultural exchange.

The wide academic range and technical infrastructure of Universitatea Politehnica Timișoara will open new doors for the students and academics of Necmettin Erbakan University. The signed agreement underscores our commitment to aiming for excellence in education. We anticipate enhancing our educational quality through student and staff exchange programs, academic collaboration, and research projects.

For more information, visit www.upt.ro