Erasmus Koordinatörlüğü
07.10.2024

UNİKOP Avrupa Staj ve Eğitim Konsorsiyum Ortakları Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin koordinatörlüğünde yürütülen UNİKOP Avrupa Staj ve Eğitim Konsorsiyumu, son on yıldır UNİKOP üyesi üniversitelerle iş birliği içerisinde, yurt dışına yönelik öğrenci ve personel hareketliliklerini başarıyla gerçekleştirmektedir. Bu başarılı sürecin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla, 5 Ekim 2024 tarihinde Necmettin Erbakan Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü’nün ev sahipliğinde "UNIKOP Konsorsiyum Ortakları Değerlendirme" toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, konsorsiyum faaliyetleri detaylı olarak ele alındı. Geçmiş dönem projeleri değerlendirildi, mevcut projelerin durumu gözden geçirildi ve gelecekteki hareketlilik programlarının planlaması yapıldı. Katılımcılar, konsorsiyumun başarısının devamlılığı ve hareketlilik süreçlerinin daha verimli hale getirilmesi için fikir alışverişinde bulundular. Toplantının ardından düzenlenen sosyal etkinlikte katılımcılar, iş birliğini pekiştirme ve etkileşimde bulunma fırsatı buldular.

---

UNIKOP European Traineeship and Education Consortium Partners Evaluation Meeting Held

The UNIKOP European Traineeship and Education Consortium, led by Necmettin Erbakan University, has been successfully coordinating student and staff mobility abroad on a regional level in cooperation with UNIKOP member universities for the past ten years. To ensure the sustainability of this process, an "UNIKOP Consortium Partners Evaluation" meeting was held on October 5, 2024, hosted by Necmettin Erbakan University’s Erasmus Coordinatorship.

During the meeting, the consortium’s activities were thoroughly reviewed. Past projects were evaluated, the status of ongoing projects was assessed, and future mobility programs were planned. Participants exchanged ideas on ensuring the continuity of the consortium's success and making the mobility processes more efficient. Following the meeting, a social event was organized, offering participants the opportunity to strengthen their collaboration and interact in a more informal setting.