Bu sessizlik, sizsiz olmaz!

30.05.2020
Rektörlük

Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak, 01 Haziran 2020 Pazartesi tarihi itibari ile üniversitemizin tüm yerleşkelerinde bulunan bilgisayar laboratuvarlarımızı ve kütüphanelerimizi Konya’da bulunan tüm üniversite öğrencilerinin kullanımına açıyoruz.

Bahar dönemi final ve bütünleme sınavları için bilgisayar, internet, kaynak ve çalışma ortamı ihtiyacı olan Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencisi olsun olmasın tüm üniversite öğrencilerine destek olmaktan büyük memnuniyet duyacağız.

Tek yapılması gereken öğrenci kimliği ve maske ile birlikte hafta içi 8.00-17.00 saatleri arasında açık olan bilgisayar laboratuvarı ve kütüphanelerimize uğramak.

Bir süredir sessiz olan laboratuvar ve kütüphanelerimiz yine sessiz olacak. Ama sizinle… Bekliyoruz.

Kütüphanelerimizin (kapasitenin ¼’ü oranında ziyaretçi kabul edilecektir) iletişim bilgilerine buraya (Hakkımızda>Birim Kütüphaneleri) tıklayarak ulaşabilirsiniz. Laboratuvarlarımızın bilgileri de aşağıdaki gibidir.