Fransa’dan Üniversitemize Ziyaret

15.04.2016

Fransa’da lise öğrenimi görmekte olan 40 öğrenci üniversitemizi ziyaret etti. Konuk öğrencileri Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Önder Kutlu kabul etti. Kutlu’nun üniversitemizle ilgili gençlerle görüş alışverişinde bulunduğu toplantıda lise son sınıf öğrencileri, Türkiye’de yükseköğrenim görmek istediklerini, özellikle de Üniversitemizin eğitim, öğretim ve araştırma konusundaki başarılarını yakın takip etmeleri nedeniyle bu üniversitede öğrenim hayatlarını devam ettirme niyetinde olduklarını ifade ettiler.

Kabulde, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder Kutlu; “Üniversite olarak yurtdışından öğrenci alma konusuna çok sıcak baktığımızı söyleyebilirim. Bu noktada, Türkiye kökenli öğrenciler burada, kendilerini evlerinde hissediyorlar. Farklı ülkelerde öğrenim gören ve anavatana dönme niyetini ortaya koyan tüm öğrencilere şimdiden hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.

Konya ve Necmettin Erbakan Üniversitenin güven veren, kuşatan yapısının kendilerini çektiğini söyleyen öğrencilere ziyaret anısına üniversiteyi tanıtıcı materyal ve bilgi paketleri hediye edildi.

Paylaş