Medeniyet Okulu Projesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Programlarına Başladı

09.10.2015

Üniversitemizin de paydaşı olduğu Medeniyet Okulu Projesi 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı programlarına başladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek; Medeniyet Okulu’nun 800 bin dergi dağıtımı ve 28 bin tiyatro gösterisi tanıtımını Karatay Mevlana İmam Hatip Ortaokulunda yaptı. Akyürek öğrencilerden; sadakatli, vefakâr, cefakâr, bilgili, cesaretli ve ahlaklı gençler olmalarını istedi.

Programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, ilçe milli eğitim müdürleri, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Akyürek, “Hayatta her şey olabilirsiniz. Bir hedef koyarsanız, bir meslek, yapmak istediğiniz bir konuda karar kılarsanız, Allah’ın da yardımıyla onlara ulaşabilirsiniz. Hedeflediğiniz her amaca çalışırsanız, Allah izin verirse ulaşabilirsiniz. Fakat doktor olmaktan da, mühendis olmaktan da, öğretmen olmaktan da daha önemli olan iyi insan olmaktır. Dürüst, vatansever, imanlı nesiller olarak yetişmektir. Değerler Eğitim Projemiz, Medeniyet Okulu Projemiz, sizlerin bu amacınıza, bu gelişiminize katkı yapan bir proje” dedi.

Medeniyet Okulu’nun kuruluşunda, katkıları olan Necmettin Erbakan Üniversitesine, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, okul müdürleri ve öğretmenlere teşekkür eden Akyürek, Medeniyet Okulu’nun yeni eğitim öğretim yılındaki faaliyetlerinin hayırlı olmasını diledi. 

Paylaş