Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin Rektörümüzü Ziyaret Etti

29.01.2016

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker'i makamında ziyaret etti.

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Mustafa Şahin'e geçtiğimiz günlerde Rektörümüz ve Rektör Yardımcılarımız hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin'in iade-i ziyareti esnasında karşılıklı iyi niyet ve işbirliği temennileri yinelendi. Üniversitemizin Fen Fakültesi Dekanlığı görevini yürütürken Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcılığına yeni atanan Prof. Dr. Hüseyin Kara'nın yakın zamanda vefat eden babası ile ilgili de taziye dileklerinde bulunuldu.

Ziyarette Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevine yeni atanan Prof. Dr. Abdullah Topcuoğlu ile Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Tahir Yüksek, Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın ve Prof. Dr. Önder Kutlu da hazır bulundu.