Seydişehir Meslek Yüksek Okulunda Kariyer Günü Etkinliği Düzenlendi

24.03.2016

Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Üniversitemiz Seydişehir Meslek Yüksek Okulu ve Engelsiz Bilişim ve Girişimcilik Topluluğu işbirliği ile Kariyer Günü etkinliği düzenlendi. Programın açılış konuşmalarını Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Emrah Keleş ve Seydişehir Kaymakamı Regaib Ahmet Özyiğit yaptı.

Üniversitemiz Seydişehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Arıkan’ın “Kariyer ve Yaşam” ve Öğretim Görevlisi Yusuf Uzun'un “Sosyal Sorumluluk Bilinci” konulu semineri ilgiyle dinlendi.  Doç. Dr. Hüseyin Arıkan seminerinde, kariyer planlamasında erdemli bir insan olmanın öneminden bahsetti. Öğretim Görevlisi Yusuf Uzun ise, üniversitelerde sosyal sorumluluğun önemi ve sosyal insan olmanın kriterlerine değindi. 

Seminer sonrası verilen ikramlarla beraber Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanlarınca kuruma kayıt yaptırmak isteyenlerle görüşülerek iş dünyası hakkında faydalı bilgiler verildi. Yaklaşık 350 kişinin faydalandığı seminer başarıyla tamamlanırken, yeni kariyer günlerinin de düzenleneceği bildirildi.

Paylaş