“Ümitlerin Ötesinde” Hoş Sedası

12.04.2016

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından düzenlenen “Ümitlerin Ötesinde” konseri Konevi Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Konsere, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, AKEF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Yusuf Akbulut, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Vatansev, Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Tekin, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Özdemir,  AKEF Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Muhittin Dinç, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Abdullah Atıcıgil ve diğer misafirler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, konser sonunda yaptığı kısa konuşmasında ülke olarak geçirdiğimiz zor günleri hatırlatarak bu günlerde birlik ve beraberliğin diri tutulması gerektiğini belirtip bu ülkede tüm farklılıklarımızla kardeşliği yaşatabilmeyi temenni ettiğini kaydetti ve konserde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Adnan Kılıçarslan ise başta Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker olmak üzere destek olan ve çalışmalarına katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Güzel Sanatlar Eğitimi Öğretim Görevlisi, Adnan Kılıçarslan’ın yönettiği konser dinleyenlerden büyük beğeni aldı.

Kanunda Cafer Sami Erdoğan, udda İbrahim Genç, kemanlarda Okan Ertürk, Ramazan Özşimşek, viyolonselde Özan Çetik, klarnette Mustafa Tosun, ritim sazlarda Yrd. Doç. Dr. Sibel Karaman, Öğretim Görevlisi Nurten Yılmaz ve Gamze Fener'in yer aldığı koronun verdiği müzik ziyafeti büyük ilgi gördü.

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’in Öğretim Görevlisi Adnan Kılıçarslan ve ekibine çiçek takdiminin ardından program sona erdi.

Paylaş