Üniversitemiz ile Szolnok College Arasında Protokol İmzalandı

30.03.2015

Üniversitemiz ile Macaristan Szolnok College arasında iş birliği protokolü ve Erasmus Anlaşması imzalandı. Üniversitemizin davetlisi olarak Konya’ya gelen Szolnok College Rektör Yardımcısı Dr. Márta Kóródı ve beraberindeki akademisyenler Anita Mondok,  Dr. Zoltán Máté, D.r György Czıfra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette ayrıca Mühendislik-Mimarlık Fakültemiz Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hidayet Oğuz ve Doç. Dr. Mehmet Akif Erişmiş Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanımız Prof. Dr. Murat Çemrek de hazır bulundu. Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın misafirlere üniversitenin çalışmaları, gelecek planları ve uluslararası öğrenci değişimi gibi konularda bilgilendirme yaptı.

Ziyaret esnasında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın ve Dr. Márta Kóródı tarafından bilimsel araştırma, öğrenci ve akademisyen değişimi, ortak yayın, araştırma ve ortak projeler geliştirme, ayrıca tecrübe paylaşımını ön gören bir protokol ve Erasmus anlaşması imzalandı.

Dr. Márta Kóródı gösterilen misafirperverlikten dolayı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın’a teşekkür ederken Üniversitemizi de Macaristan Szolnok’a davet etti.

Paylaş