Üniversitemiz Öğrenci Toplulukları Başkanları Doğa Yürüyüşünde Bir Araya Geldi

18.10.2019

Üniversitemiz tarafından öğrenci topluluklarının yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte moral, motivasyonlarını ve topluluklar arasında kaynaşmayı artırmak amacıyla Gevale Kalesi’ne doğa yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşte Barış Pınarı Harekatına destek vermek amacıyla Mehmetçiğe asker selamı gönderildi.

Etkinliğe Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Abdullah Atıcıgil, Genel Sekreter Yardımcısı Recep Yılmaz, Selçuklu Gençlik Merkezi Müdürü Kasım Yazıcı, Gençlik Merkezi liderleri ve öğrenci toplulukları başkanları katıldı.

Barış Pınarı Harekatındaki Askerlere Selam Gönderdiler

Programda ilk olarak Takkeli Dağ’ın zirvesinde yer alan Gevale Kalesine çıkılarak incelemelerde bulunuldu. Yürüyüş esnasında, Barış Pınarı Harekâtında görev yapan Mehmetçiğe asker selamı gönderilerek şehitlerimiz için de Fatiha okundu.

Etkinlikte kura ile belirlenen öğrenciler, Takkeli Dağ’daki pistlerden Konya Adrenalin Spor Kulübü pilotlarıyla yamaç paraşütü uçuşu gerçekleştirerek Konya’yı havadan izleme fırsatı yakaladı.

Yürüyüşte konuşan Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Recep Yılmaz ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Abdullah Atıcıgil hayırlı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileklerinde bulunarak, “Topluluk başkanlarımızla bir araya gelerek yeni eğitim öğretim döneminde yapacakları çalışmalar öncesinde onların motivasyonlarını artırmak ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla bu programı gerçekleştirdik. Ayrıca Barış Pınarı Harekatı’na destek olmak amacıyla askerlerimize dua ederek selam gönderdik, şehitlerimiz için de Fatiha okuduk. Üniversitemiz sosyo-kültürel hayatının ayrılmaz parçası olan öğrenci topluluklarımızı önemsiyor ve üniversitemize değer katacak nitelikli faaliyetler gerçekleştirmelerini arzu ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de öğrencilerimiz için motive edici etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştular.

Paylaş