Üniversitemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24.11.2015

Üniversitemiz Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Lezzetkar Sosyal Tesislerinde 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen programda Üniversitemiz Öğretim Üyeleri bir araya geldi.

Etkinliğe, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık, Fakülte Dekanları, Öğretim Üyeleri, Daire Başkanları ve diğer misafirler katıldı.

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmasında, 24 Kasım, öğretmenler günü münasebetiyle bir arada olmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Kırbıyık konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Böyle kutlu ve anlamlı bir günde aramızda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenliğinin kabul tarihi olan 24 Kasım her yıl bu gün Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.  Türkiye’nin öğretmen yetiştiren en büyük Eğitim Fakültelerinden biri olan Fakültemizde bir araya geldik. Bu beraberliğe vesile olan Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e, Rektör Yardımcılarımıza, Dekanlarımıza, Öğretim Üyelerine, Daire Başkanlarımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker’in yurtdışında olması münasebetiyle programa katılamadığını belirten Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık, Rektör Şeker’in selam ve iyi dileklerini de davetlilere iletti.

Daha sonra kutlamaya katılanlara yemek ikram edildi.

Paylaş