Uygulamalı Bilimler Fakültesinden Hisarlık Ortaokuluna Kütüphane

01.06.2018

Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencileri “Toplumsal Sorumluluk ve Sağlıklı Yaşam” dersi kapsamında Bozkır İlçesi Hisarlık Ortaokuluna kütüphane kurdu.

Fakültenin birinci sınıf öğrencileri bir dönem boyunca 3 bin kitap topladı. Daha sonra kütüphaneye ve kitaba ihtiyaç duyan okulları araştıran öğrenciler Hisarlık Ortaokuluna kitapları hediye etmeye karar verdi. Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencileri kitaplarla beraber gittikleri okuldaki boş kitaplıkları doldurdu ve Hisarlık Ortaokulu öğrencilerinin beğendiği türlere göre kitap önerilerinde bulundu.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencileri kitap ihtiyacı olan bir okula kalıcı bir eser bırakmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Hisarlık Ortaokulu öğrencileri de Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencilerine teşekkür etti.