Halk Sağlığı Anabilim Dalı
15.04.2019

Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri Temel Eğitimi

T.C. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı olarak bizimde destek verdiğimiz Birinci Basamakta çalışan hekim ve sağlık çalışanlarına yönelik "Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri Temel Eğitimi" başladı. Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç.Dr. Fatih KARA, Konya Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet KOÇ, Sağlık Bakanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerinin katılımı ile 15.04.2019 tarihinde 5 ilden katılan çağlık çalışanlarının olduğu eğitimler başladı. Anabilim Dalımız öğretim üyeleri tarafından Halk Sağlığı Kavramı, Sağlık Ölçütleri, Dezavantajlı Gruplar ve Uluslararası Güncel Halk Sağlığı Uygulamaları konuları hekimler ve sağlık çalışanlarına anlatılacak.