Kütüphane Ve Dokümantasyon Daire B.
27.09.2022

AYEUM - Deneme Erişimi

 (02.11.2022 tarihine kadar deneme erişimi)
AYEUM sosyal, fen, sağlık ve eğitim bilimlerinde kullanılan nitel, nicel ve karma yöntemler hakkında araştırmacılara yönelik online eğitim, yüz yüze eğitim ve danışmanlık hizmeti vermek üzere kurulmuş akademik bir eğitim platformudur.
Yüksek lisans, doktora öğrencilerine, doktora sonrası araştırmacılara, akademisyenlere, kamu kurum ve kuruluşlarındaki uzmanlara bilimsel araştırma yöntemlerini ve bilimsel araştırma sürecinde kullanılan bilgisayar yazılımlarını ayrıntılı bir şekilde öğretmeyi amaçlamaktadır.
Online video eğitimleri en az doktora derecesine sahip, alanında uzman ve konuya hakim öğretim üyeleri tarafından verilmektedir. Ayeum'da yer alan birçok ders Türkiye'de ilk kez anlatılmaktadır. Bu açıdan Ayeum platformu bilimsel araştırma eğitimlerine öncülük etmektedir.
AYEUM ülkemizde bilimsel araştırmaların niteliksel artışını sağlamak ve araştırmacıların farklı eğitim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Temelde kapsamlı bir bilimsel araştırma ve AR-GE projesinin altyapısıdır.

DİKKAT: Personel ve Öğrenciler www.ayeum.com sisteminde bulunan Kayıt Ol kısmından sadece kurumsal mail adresleriyle üye olabilecekler.
mail uzantısı [email protected] veya [email protected] olmalıdır. Üye olduktan sonra mail adresinize bir doğrulama kodu gelecek ve onayladığınız takdirde sorunsuz giriş yapmış olacaksınız.


Erişim için: tıklayınız...