Sosyal Bilimler Enstitüsü
24.03.2021

2020-2021 Bahar Dönemi 100/2000 Doktora Bursu Bilim Sınavı Sonuçları

*Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar 25.03.2021 - 28.03.2021 tarihleri arasında kesin kayıt işlemlerini online olarak yapacaklardır. Online kesin kayıt işlemi için kesin kayıt hakkı kazanan adayların başvuru yaptıkları sisteme  (http://basvuru.erbakan.edu.tr/) giriş yaparak aşağıda belirttiğimiz evrakları sistemden indirip bilgisayar ortamında doldurup imzalayıp taratıp sisteme PDF olarak yüklemeleri gerekmektedir.  Belge yüklenmeden kesin kayıda onay verilemez. Belge yükleme işlemi tamamlandıktan sonra kesin kaydını yaptırmak istediğine dair onay verilmesi gerekir.

**ÖRNEK ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ.

Gerekli Evraklar :

1) Kesin Kayıt Formu (Başvuru sisteminde mevcuttur sistemden indirip bilgisayar ortamında doldurup imzalayıp taratıp PDF olarak sisteme yüklenmelidir.)

2) Kayıt Taahhütnamesi (Başvuru sisteminde mevcuttur sistemden indirip bilgisayar ortamında doldurup imzalayıp taratıp PDF olarak sisteme yüklenmelidir.)

3) Çalışma Durum Dilekçesi (Başvuru sisteminde mevcuttur sistemden indirip bilgisayar ortamında doldurup imzalayıp taratıp PDF olarak sisteme yüklenmelidir.)



*****SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ*****