Sosyal Bilimler Enstitüsü
03.09.2021

2021-2022 Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans (İkinci Öğretim) Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesi

*2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans (İkinci Öğretim) Öğrenci Alımı Sonuçlarına İlişkin Liste aşağıda verilmiş olup; listede belirtilen adayların kesin kayıt işlemleri 03 Eylül 2021 Cuma – 07 Eylül 2021 Salı tarihleri arasında yapılacaktır.

**Adayların 03 Eylül 2021 Cuma – 07 Eylül 2021 Salı  tarihleri arasında kesin kayıt işlemleri online olarak yapılacaktır. Online kesin kayıt işlemi için kesin kayıt hakkı kazanan adayların başvuru yaptıkları sisteme  (http://basvuru.erbakan.edu.tr/) giriş yaparak başvuruda bulundukları program için sistemde bulunan kesin kayıt formu, kesin kayıt taahhütnamesini ve harç ödeme dekontunu yüklemeleri gerekmektedir. (Gerekli formları sistemden indirip bilgisayar ortamında doldurup imzalayıp taratıp sisteme yüklenmelidir. Tüm belgelerin PDF olarak yüklenmesi gerekmektedir. Belge yüklenmeden kesin kayıda onay verilemez. Belge yükleme işlemi tamamlandıktan sonra kesin kaydını yaptırmak istediğine dair onay verilmesi gerekir.)

***Adayların 03 Eylül 2021 Cuma – 07 Eylül 2021 Salı  tarihleri arasında kesin kayıt işlemlerini online olarak yapmaları  gerekmektedir. Enstitümüz bünyesinde Tezli Yüksek Lisans II. Öğretim programı paket ücreti T.C ve Yabancı Uyruklu ayrımı yapmaksızın 10.800 (On Bin Sekiz Yüz) Türk Lirasıdır Adaylar kesin kayıt işleminden önce Tezli Yüksek Lisans II. Öğretim Harç Ücretinin 1. Taksitini ( 3.600TL) yatırmaları gerekmektedir. (Harç ücretleri Vakıbank Şubelerinden, Vakıfbank ATM'lerinden veya Vakıfbank İnternet Bankacılığı aracılığı ile Öğrenci Numarası kullanılarak yatırılabilmektedir.)

***SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN AŞAĞIDA TABLODA BULUNAN İLGİLİ ANABİLİM DALINI TIKLAYINIZ.****

YÜKSEK LİSANS
İKTİSAT YL (İ.Ö.)
SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ YL (İ.Ö.)
İŞLETME YL (İ.Ö.)