29.12.2022

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yüksek Lisans ve Doktora Öğrenci Alımlarında Bilim Sınavına Girecek Adayların Listesi ve Bilim Sınavı Salon Yerleri

*2022-2023 Eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı yüksek lisans ve doktora öğrenci alım duyurusu kapsamında bilim sınavına girecek adayların listesi aşağıda yayınlanmıştır.  Bilim Sınavı 03/01/2023 tarihinde Saat:10:00 yapılacaktır. Adayların bilim sınavı saatinden en az 20 dakika önce sınavın yapılacağı salonda bulunmaları gerekmektedir.

Buna göre aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir.

1 - Resmi kimlik belgesini yanında bulundurmayan adaylar sınava alınmayacaktır. (Kimlik Kartı, Ehliyet veya Pasaport)

2 - Sınava giren öğrencilerin, online başvuru esnasında otomasyon sisteminden aldıkları başvuru formunu sınava gelirken yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Sınav esnasında görevliler tarafından bu belge toplanacaktır. Belgesi yanında bulunmayan adaylar kesinlikle sınava alınmayacaktır. (Başvuru sırasında belgesini alamamış olan adaylar  belgelerini online başvuru sisteminden alabilirler.)

3 - Sınav listelerinde bulunmayan adaylar kesinlikle sınava giremez. Bilim sınavına kontenjanın üç katı kadar öğrenci davet edilmiştir.

PROGRAM
MANTIK (YL) (TEZLİ)
TÜRK İSLAM EDEBİYATI (YL) (TEZLİ)
TÜRK İSLAM EDEBİYATI (DR)
İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI (YL) (TEZLİ)
SİNEMA VE TELEVİZYON (YL) (TEZLİ)
İKTİSAT (YL) (TEZLİ)
SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER (YL) (TEZLİ)
SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER (YL) (İNGİLİZCE) (TEZLİ)
SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER (DR)
SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER (DR) (İNGİLİZCE)
İŞLETME (DR)
YÖNETİM VE ORGANİZASYON (DR)
ORTAÇAĞ TARİHİ (YL) (TEZLİ)
TARİH (YL) (TEZLİ)
ORTAÇAĞ TARİHİ (DR)
TARİH (DR)
HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK (YL) (TEZLİ) (Başvuru Bulunmamaktadır.)
FELSEFE (YL) (TEZLİ)
FELSEFE (DR)
SOSYOLOJİ (YL) (TEZLİ)
SOSYOLOJİ (DR)