Sosyal Bilimler Enstitüsü
13.09.2023

2023-2024 Güz Yarıyılı Temel İslam Bilimleri (Arapça) Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Yabancı Uyruklu Bilim Sınavına Girecek Adayların Listesi ve Bilim Sınavı Salon Yerleri

*2023-2024 Eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı yüksek lisans ve doktora öğrenci alım duyurusu kapsamında bilim sınavına girecek adayların listesi aşağıda yayınlanmıştır.  Bilim Sınavı 14/09/2023 tarihinde Saat:10:00 yapılacaktır. Adayların bilim sınavı saatinden en az 20 dakika önce sınavın yapılacağı salonda bulunmaları gerekmektedir.


Buna göre aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir.

1 - Resmi kimlik belgesini yanında bulundurmayan adaylar sınava alınmayacaktır. (Kimlik Kartı, Ehliyet veya Pasaport)

2 - Sınava giren öğrencilerin, online başvuru esnasında otomasyon sisteminden aldıkları başvuru formunu sınava gelirken yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Sınav esnasında görevliler tarafından bu belge toplanacaktır. Belgesi yanında bulunmayan adaylar kesinlikle sınava alınmayacaktır. (Başvuru sırasında belgesini alamamış olan adaylar  belgelerini online başvuru sisteminden alabilirler.)

3 - Sınav listelerinde bulunmayan adaylar kesinlikle sınava giremez. Bilim sınavına tezli yüksek lisans programlarında ilanda belirtilen kontenjanın üç katı kadar aday, doktora programında ise tüm adaylar girmeye hak kazanır.

Bilim Sınavı Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi B Blok 2. Kat 202 nolu sınıfta yapılacaktır.



 
Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Yabancı Uyruklu Bilim Sınavına Girecek Adayların Listesi
TEMEL İSLAM BİLİMLERİ ARAPÇA  Tezli Yüksek Lisans ve
Doktora Yabancı Uyruklu


Başvuru Reddedilen Aday Listesi İçin Tıklayınız