Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi
31.05.2024

Erasmus + Personel Hareketliliği Kapsamında Dekanlığımıza Ziyaret

Dekanlığımıza Erasmus + Personel Hareketliliği Kapsamında Ziyaret
Erasmus + Personel Hareketliliği Ders Verme kapsamında Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı’na gelen Maria Curie-Skłodowska University’den (Polonya) Dr. Magdalena Wójcik ve Dr. Małgorzata Brodacka dekanlığımızı ziyarette bulunmuşlardır. Ziyarette İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Cemile Doğan ile Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Mehmet Aşıkcan eşlik etmişlerdir.

Dr. Magdalena Wójcik “Primary School Teacher Training Program in the Polish Education System” konusunu ele almış ve öğrencilere Türkiye’de uygulanmakta olan sistemle kıyaslama imkanı sunmuştur.

Dr. Małgorzata Brodacka “Introducing Students to the World of Writing” konusunu ele almış ve beraberinde getirdiği materyallerle öğrencilerle atölye çalışması gerçekleştirmiştir.