Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi
25.10.2023

Uçak Mühendisi Can EREL’in 2023 yılına özel hazırlamış olduğu "CAN'CA Cumhuriyetin Yüzüncü Yıl Dönümü Etkinlikleri" RedStar Havacılık şirketi işbirliğiyle fakültemizde düzenlenecektir.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Konferans Salonunda 8 Kasım 2023 (Çarşamba) tarihinde saat 10.30'da başlayacak etkinlikte,

• Uçak Mühendisi Can EREL (www.canerel.com.tr) tarafından "Türkiye'nin Havacılık Seyri" konulu Ataç Semineri sunulacak,

• RedStar Havacılık şirketi (www.redstar.com.tr) yöneticileri tarafından şirket, şirket faaliyetleri ve kariyer fırsatları hakkında sunum yapılacaktır.
Etkinliğe fakültemiz öğrencileri ve üniversitemizin havacılık ilgilileri davetlidir.