Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi
26.05.2023

II. HAVACILIK ÖĞRENCİLERİ SEMPOZYUMU (HAVÖS2023) FAKÜLTEMİZ BÜNYESİNDE DÜZENLENMİŞTİR

Ülkemizde lisans düzeyinde eğitim gören ve havacılık ve uzay alanında edindikleri bilgileri, deneyimleri ve fikirleri paylaştıkları II. Havacılık Öğrencileri Sempozyumu 15-16 Mayıs 2023 tarihleri arasında fakültemiz bünyesinde çevrimiçi olarak düzenlenmiştir.
Katılımlarıyla bizi onurlandıran, bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşan değerli davetli konuşmacılarımız Prof. Dr. Melike Nikbay, Doç. Dr. Baha Zafer, Doç. Dr. Kasım Kiracı, Dr. Öğr. Üyesi Esma Görkem Ersoy ve Dr. Murat Yalçın Kırca'ya çok teşekkür ederiz. Ayrıca TEKNOFEST 2023 Helikopter Yarışması Türkiye Birincisi 90bpm Takımına da yapmış oldukları sunumla Fakültemizin yeni öğrencilerine ilham kaynağı olup onları da aynı başarılara ulaşabileceklerine inanmalarını sağladıkları için kendilerine minnettarız. Son olarak yaptıkları çalışmaları sempozyumumuzda sunarak bu sempozyumun var olmasının asıl kaynağı olan tüm katılımcılara yürekten teşekkür ederiz. 
 
III. Havacılık Öğrencileri Sempozyumu’nda herkesi tekrar aramızda görmeyi diler, sempozyuma katkı sunan herkese tekrar çok teşekkür ederiz.